Translate

6 Nisan 2013 Cumartesi

Kabataş'taki füniküler hattında akılalmaz ölüm

Kabataş'taki füniküler hattında akılalmaz ölüm

Metro istasyonunun havalandırma boşluğuna düşen genç hayatını kaybetti.

İstanbul'da Beşiktaş Kabataş Metro İstasyonu'nun havalandırma boşluğuna düşen Mahsun Bilim (16) olay yerinde hayatını kaybetti. 
Olay 19.30 sıralarında Kabataş Metro İstasyonu havalandırma boşluğu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Kabataş Ticaret Meslek Lisesi'nde okuyan 16 yaşındaki Mahsun Bilim, arkadaşlarıyla bir marketten kola ve çekirdek aldı. Metro istasyonunun havalandırmasının bulunduğu mazgallar üzerinde oturan Bilim ve arkadaşları, bir süre sohbet etti. Eve gitmek üzere ayrılan Bilim aniden dengesini kaybetti, havalandırma boşluğundaki eksik olan mazgaldan aşağı düştü. Yaklaşık 10 metrelik boşluğa düşen liseli genç, ağır yaralandı. Liseli genç kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
TEL ÖRGÜYLE KAPATILMIŞ
Gencin düştüğü mazgalın eksik olduğu ve üzerinin tel örgüyle kapatıldığı iddia edildi. Olay yerine gelen liseli gencin babası Hayati ve annesi Leyla Bilim sinir krizi geçirdi. Genç çocuğun yakınları ve babası ile polis arasında kısa süreli arbede çıktı. Görgü tanıkları, havalandırma boşluğunun mazgalının olmadığını ve tel örgüyle kapatıldığını söyledi. Yapılan incelemelerin ardından Bilim'in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. CİHAN

 http://www.aksam.com.tr/guncel/kabatastaki-funikuler-hattinda-akilalmaz-olum/haber-184142

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder