Translate

1 Nisan 2013 Pazartesi

Hastaneye 3'üncü defa götürdüklerinde teşhis konuldu

Hastaneye 3'üncü defa götürdüklerinde teşhis konuldu

Bartın’da oturan 3 yaşındaki Feyza Yavuzarslan, hastaneye üçüncü kez götürüldüğünde konulan zatürre teşhisinin ardından hayatını kaybetti.

Bartın’ın da öğretmenlik yapan 34 yaşındaki Serdar Yavuzarslan ve Akifet Yavuzarslan’ın kızları Feyza, 4 gün önce evde rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından eve gönderilen küçük kız, ertesi gün akşam saatlerinde tekrar rahatsızlanarak babası tarafından Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi acil servisinde götürüldü. Yapılan tedavinin ardından, Feyza’yı, babası, bir gün sonra aynı hastanenin çocuk doktoruna götürdü. Feyza Yavuzarslan’ın çekilen filmlerinde zatürreye yakalandığı tespit edildi.
CİĞERLERİNİN 3'TE 2'Sİ ZATÜRREDEN ETKİLENDİ
Hastaneye yatırılan ve ciğerlerinin 3’te 2’sinin zatürreden etkilendiği belirlenen Feyza Yavuzarslan, geçen cuma günü sevk edildiği Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Feyza Yavuzarslan'ın cenazesi, bugün öğle namazının ardından Zonguldak'ın Gelik Beldesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.
RAHATSIZLIĞINI ANLAYAMADILAR
Nusret Yavuzarslan, torununun 4 gün öncesinde kadar çok sağlıklı olduğunu vurgulayarak, "Çocuğumuzu getirdiğimiz özel hastanede rahatsızlığını anlayamadı. Çocuğumu eve göndermişler. Ardından çocuk yine rahatsızlanınca Bartın Kadın ve Doğum Hastanesi’ne gitmişler. Bir gün sonra, cuma günü poliklinikte çocuk doktoru anladı. Oradan gece üniversite hastanesine sevk edildi ama kurtaramadık. Tedavisiyle ilgili ihmal olup olmadığını araştıracağız" dedi.DHA
 http://www.aksam.com.tr/guncel/hastaneye-3uncu-defa-goturduklerinde-teshis-konuldu/haber-182375

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder