Translate

15 Şubat 2013 Cuma

Sözün Özü Yayınları'ndan öğrencilere kolaylık sağlayan sistem


Sözün Özü Yayınları'ndan öğrencilere kolaylık sağlayan sistem

  İSTANBUL - 15.02.2013 10:40:40
  Sürat A.Ş’nin yeni markası olan Sözün Özü Yayınları, yeni eğitim modülü ile yayın hayatına merhaba dedi. Öğrenci ve öğretmenlere Akıllı Test Okuma Modülü (ATOM) sunan sistem, öğrencilerin çözdükleri testler hakkında detaylı analiz yapabilmesine imkan sağlıyor.

Sözün Özü Yayınları'nın hazırladıkları sistem sayesinde, öğrenciler test çözdükleri konular hakkında konu analizi yapıp aynı zamanda kendilerine özel karne hazırlayabilecek. Öğrencilere ders çalışma sürecini takip ederek başarı grafiklerini izleme imkanı veren ATOM, konu eksiklerini tespit etme, çalışılan konular ve çözülen testlerle ilgili anında geri dönüşüm alma imkanı sağlıyor. ATOM programının içinde yer alan ‘Hata Defteri’ uygulaması ile öğrenci, yanlış çözdüğü ya da çözemediği sorulardan kendine özel deneme ve test oluşturma imkanına da sahip olabiliyor. Kullanıcılar oluşturdukları özel deneme ya da testi çözdükten sonra yanlış ve doğrularını değerlendirip sisteme kayıtlı öğrencilere kendi sınıfında ya da Türkiye genelinde başarı grafiğini diğer öğrencilerle kıyaslayabiliyor.

Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıfa kadar süren eğitim seti sayesinde öğretmenler, öğrencilerin durumunu saat saat takip edebiliyor. Sadece bilgisayarın web kamerası yardımıyla kullanılan ve başka hiçbir donanım gerektirmeyen ATOM ile öğrenciler ve öğretmenler deneme sınavları ya da testlerin çözümlerini saniyeler içinde okutup sonuçlarını değerlendirme imkanına sahip olabiliyor.http://www.cihan.com.tr/news/Sozun-Ozu-Yayinlari-ndan-ogrencilere-kolaylik-saglayan-sistem-CHOTM3Mjk1LzE=

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder